led

OBJECTIUS

Treball de recerca sobre l'obra de compositors catalans
L'Associació duu a terme un treball de recerca en fons públics i privats per poder conèixer aquell repertori que per la seva qualitat mereix ser recuperat i difós en concert
Difondre la música de compositors catalans
La difusió es desenvolupa en dues línies d'acció: l'entitat organitza nombrosos concerts en que el públic pot descobrir i gaudir de música catalana de qualitat que sovint es recupera després de molts anys de silenci. L'Associació alhora proposa i dona a conèixer a molts intèrprets repertori d'autors catalans que finalment acaben interpretant en els concerts organitzats per l'Associació i que posteriorment incorporen en els seus programes de concert.
Incentivar i donar veu a la creació contemporània
La creació musical contemporani també té un lloc important en la programació de les activitats de l'Associació, incentivant la interpretació d'obres d'autors catalans de l'actualitat.
Donar suport als intèrprets catalans
Les activitats organitzades per l'Associació sempre compten amb la participació de nombrosos intèrprets catalans; des de joves músics que necessiten oportunitats per desenvolupar la seva carrera fins a intèrprets consolidats i de prestigi.
Edició de partitures
L'Associació incentiva l'edició de partitures que es troben manuscrites amb la intenció de posar-les a disposició dels intèrprets perquè les puguin interpretar.
Centre d'informació
L'Associació està al servei de tots aquells professionals, alumnes i estudiosos que desitgin rebre informació sobre el repertori musical de compositors catalans. L'Associació aten al llarg de l'any nombroses consultes d'arreu del món.
Investigar i conservar el llegat musical de Joan Manén
L'Associació duu a terme una tasca específica d'investigació del fons personal que va pertànyer a Joan Manén i que actualment es troba molt dispers. L'entitat conserva un important fons documental sobre el compositor i violinista que cada any amplia amb noves adquisicions.
SEGUEIX-NOS A