led

L'ASSOCIACIÓ

PRESENTACIÓ


L’Associació Joan Manén és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la recuperació i difusió del patrimoni musical català.

Actualment l'Associació és una institució de referència en el seu àmbit i desenvolupa un treball sistemàtic d'investigació, ordenació i projecció de la música d'autors catalans del passat i del present a nivell nacional i internacional.

L'entitat creu en la implicació de la societat catalana per desenvolupar un projecte cultural comú, basat en la recerca i difusió de la música del nostre país. La suma de voluntats, a través de la figura del soci, permet una presa de consciència col·lectiva del valor del patrimoni musical que tenim i que en molts casos ha estat ignorat o, fins i tot, se'ns ha ocultat.

La figura del compositor i violinista Joan Manén, un dels músics catalans més rellevants del segle XX i que no fou valorat ni reconegut després de la seva mort, és l'emblema i la força motriu per desenvolupar aquest projecte de difusió de compositors catalans de qualitat que mereixen ser coneguts, interpretats i consolidats en les programacions de concerts.


ELS NOSTRES PRINCIPIS

RECERCA I DIFUSIÓ
Recerca i difusió del patrimoni musical catalá
PASSIÓ I CONVICCIÓ
Passió i convicció en el projecte, ideat i dut a terme per músics professionals
CREACIÓ D'IDEES
Centre de creació d'idees que s'implementen gràcies a la col·laboració d'entitatas culturals amb objectius comuns
CREDIBILITAT
Credibilitat de l'Associació en l'àmbit musical amb la participació de músics de reconegut prestigi
CONSOLIDACIÓ
Consolidació de joves intèrprets catalans de major qualitat artística
INFORMACIÓ
Fer ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per difondre el projecte, creant continguts d'interès que apropin i vinculin el públic a la nostra Associació i a la música d'autors catalans
CONFIANÇA
Establir una relació de confiança amb els socis que permeti la seva vinculació i implicació en el projecte
ESTRENA I DIFUSIÓ
Esdevenir una plataforma per a l'estrena i difusió de la musica contemporània catalana
SEGUEIX-NOS A