#111

Marc Migó
(Barcelona, 1993- )

Estudià piano amb Liliana Sainz i harmonia i contrapunt amb Xavier Boliart.

El 2013 fou admès a l'ESMUC (Escola superior de música de Catalunya), on va estudiar composició amb Agustí Charles, Salvador Brotons i Albert Guinovart.

L'any 2017, una beca de la Fundación SGAE li va permetre traslladar-se a Nova York a The Juilliard School of Music, on treballà amb la compositora Melinda Wagner; allà va guanyar el concurs anual de composició amb el seu Nocturn per a violí i orquestra de cordes. Aquesta obra també va rebre el tercer premi del concurs internacional «Busan Maru», a Corea del sud.

L'any 2019 fou guardonat amb el Morton Gould Young Composer Award, organitzat per ASCAP. Ha rebut diversos encàrrecs de formacions i de solistes.

Tres de les seves obres orquestrals han estat enregistrades per l'Orquestra Nacional d'Ucraïna, formant part del seu primer disc, fet en col·laboració amb l'Associació Joan Manén. Gràcies a la beca integral "C.V. Starr Fellowship", a la tardor de 2019 inicià el Doctorat en Composició a la Juilliard School.

Marc Migó inicià el seu DMA en composició a Juilliard la tardor del 2019, sota la tutoria de John Corigliano.VOLS CONÈIXER MILLOR L'ARTISTA?

Web de Marc Migó


OBRES INTERPRETADES

Ecos pastorals (estrena), per a 2 pianos

Piano Concertino

Four Songs in Red, per a mezzo i ensemble orquestralSEGUEIX-NOS A