Recital d´homenatge a Joan Manén en el 50è aniversari de la seva mort, a Sant Cugat

NOTÍCIES

14/01/2021

Recital d´homenatge a Joan Manén en el 50è aniversari de la seva mort, a Sant CugatAquest proper dissabte 16 de gener a les 12:00 a l’Aula Magna del Conservatori de Sant Cugat, la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch, inauguraran l’Any Joan Manén amb un recital d’homenatge al gran violinista i compositor barcelona del qual aquest any es commemora el 50 aniversari de la seva mort. Aquest concert està organitzat per l’Associació Musica Simfònica i de Cambra de Sant Cugat amb col·laboració amb l’Associació Joan Manén. L’entrada al concert té un preu de 9 euros. És necessari fer reserva: 935893193 / music@simfonica.cat

En el recital es podran escoltar obres de Johan Sebastian Bach, Giuseppe Tartini, Joan Manén i l’estrena de “Tres Romances”  de Marc Migó, obra que ha estat dedicada als intèrprets, en commemoració de l’aniversari del compositor.

Aquest concert també està previst que tingui lloc al Palau de la Música de Barcelona, al Vendrell, Llinars del Vallès o Calaf entre d'altres poblacions.


SEGUEIX-NOS A