Presentació de la integral de les cançons de Joan Manén en partitura

NOTÍCIES

01/03/2021

Presentació de la integral de les cançons de Joan Manén en partituraEdicions Musicals Nausica en col·laboració amb l'Associació Joan Manén acaba de publicar la partitura "Joan Manén · Complet Songs" que inclou les 26 cançons que Joan Manén va compondre al llarg de la seva vida. Aquesta nova edició suposa un gran pas endavant en la difusió d'aquest repertori que ha estat enregistrat pel tenor David Alegret, la soprano Julia Farrés-Llongueras i el pianista Daniel Blanch en dos discos publicats per La mà de guido amb l'impuls de l'Associació Joan Manén.

La varietat i qualitat de les cançons de Joan Manén s'ha fet palès sovint en concerts organitzats per l'Associació Joan Manén. Amb aquesta edició l'Associació presenta la integral en partitura de totes les seves cançons amb textos en català, alemany, francès i espanyol, obres inspirades que demostren l'habilitat de l'autor per sorprendre a l'oient amb girs harmònics molt personals i una capacitat evocadora que sedueix el instant. Són obres de gran eclecticisme que van formar part del repertori habitual d'importants cantants històrics com Conchita Supervía, Mercè Plantada, Conxita Badia o Francesc Viñas. La publicació del disc "Joan Manén · Complet Songs", permetrà la difusió d'aquest repertori el qual mereix tenir una major presència en les programacions de concerts.

El proper dia 5 de març a les 18.30 h. a l'Ateneu Barcelonès tindrà lloc la presentació de la partitura i del disc "Esclat d'amor" que inclou una gran part de les cançons publicades. L'acte serà presentat pel musicòleg Xavier Chavarria i comptarà amb la participació dels intèrprets de el disc.

La partitura es pot adquirir a: https://nausicaem.com/ca/tienda-es/joan-manen-cancons-per-a-veu-i-piano/


SEGUEIX-NOS A