Presentació d´un nou disc de la col·lecció Joan Manén

NOTÍCIES

8 DE ABRIL DE 2018

Presentació d´un nou disc de la col·lecció Joan ManénEl proper dijous 19 d'abril a les 20:45 h. tindrà lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya la presentació del disc "Diálogo, Trois chansons, Belvedere" amb obres de cambra i per a veu i piano de Joan Manén. Aquest enregistrament, impulsat per l'Associació Joan Manén i editat per La mà de guido, és el cinquè volum de la Col·lecció Joan Manén i està protagonitzat per la flautista Elisabet Franch, el pianista Daniel Blanch, la violinista Helena Satué, la viola Aida-Carmen Soanea, el violoncel·lista Romain Garioud, l'arpista José Antonio Domené i la soprano Júlia Farrés-Llongueras. 

Les obres enregistrades són: Diálogo Op. A-44 per trio de corda, flauta i arpa; Trois chansons Op. A-9 i Chant de Pâques Op. A-15 per a veu i piano; Introducció del segon acte de l'òpera Don Joan i la suite Belvedere Op. A-40. 

La presentació comptarà amb la presència de quatre dels intèrprets de l'enregistrament que interpretaran algunes de les obres del disc. La presentació es desenvoluparà en forma de col·loqui moderat per Carles Feliu, secretari de l'Associació,  i hi intervindran els intèrprets i el musicòleg i violinista Jaime del Blanco. 

L'entrada al concert-presentació és lliure. No és necessari reservar entrada i l'aforament és limitat a 100 localitats. Al final de l'acte s'oferirà una copa de cava als assistents i es podrà adquirir l'enregistrament signat pels intèrprets.

La col·lecció Joan Manén, creada per l'Associació i La mà de guido, es va iniciar el 2013 amb la intenció de divulgar la música per a violí, l'obra coral, la música de cambra i orquestal de Joan Manén. 


SEGUEIX-NOS A