L´Associació Joan Manén signa un acord de col·laboració amb la Fundació Auditori Josep Carreras de Vila-seca

NOTÍCIES

25-10-2023

L´Associació Joan Manén signa un acord de col·laboració amb la Fundació Auditori Josep Carreras de Vila-secaEl passat 26 d'octubre de 2023 l'Associació Joan Manén va signar un conveni amb la Fundació Auditori Josep Carreras en el que s'acorda la programació de concerts del Cicle “Els teus clàssics” a Vila-seca dins de la temporada de concerts que té lloc anualment a l'Auditori Josep Carreras.

L'Associació Joan Manén té com a objectiu principal desenvolupar una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical català arreu del territori a través de concerts que inclouen obres d'autors catalans interpretades per músics de qualitat, majoritàriament del país. El cicle de concerts “Els teus clàssics” que l'associació organitza anualment  és un dels principals projectes de l'entitat per posar en valor tot aquest patrimoni. Per expandir aquesta tasca l'Associació Joan Manén el 2021 va decidir coorganitzar concerts amb diverses entitats musicals catalanes de rellevància que desenvolupen habitualment una temporada estable de concerts. Amb el conveni signat el passat 26 d'octubre, la Fundació Auditori Josep Carreras s'implica en aquest projecte programant en la seva temporada estable alguns concerts en coproducció amb l'Associació Joan Manén els quals formaran alhora part del Cicle de concerts “Els teus clàssics”.

Catalunya disposa d'un ric patrimoni musical que molts cops és completament desconegut pel públic i pels intèrprets. Amb aquest projecte d'Els teu clàssics a Catalunya l'Associació Joan Manén i la Fundació Auditori Josep Carreras volen donar un nou impuls a la difusió de la música d'autors catalans enriquint les seves programacions i fent un pas endavant perquè el públic conegui i gaudeixi plenament de la música del seu país a través d'interpretacions de qualitat.

La Fundació Auditori Josep Carreras s'encarrega de gestionar l'Auditori de Vila-seca, una equipament públic de referència a Catalunya amb una programació estable de concerts de gran riquesa i diversitat en que hi tenen cabuda des de les joves generacions de músics fins als solistes i formacions més consolidades del país.


SEGUEIX-NOS A