L´Associació Joan Manén signa un acord de col·laboració amb l´Associació de Concerts de Reus

NOTÍCIES

03-11-22

L´Associació Joan Manén signa un acord de col·laboració amb l´Associació de Concerts de ReusEl passat dilluns 24 d'octubre l'Associació Joan Manén va signar un conveni amb l'Associació de Concerts de Reus en el que s'acorda la programació de concerts del Cicle “Els teus clàssics” a Reus.

L'Associació Joan Manén té com a objectiu principal desenvolupar una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical català arreu del territori a través de concerts que inclouen obres d'autors catalans interpretades per músics de qualitat, majoritàriament del país. El cicle de concerts “Els teus clàssics” que l'associació organitza anualment a Barcelona és un dels principals projectes de l'entitat per posar en valor tot aquest patrimoni. Per expandir aquesta tasca l'Associació Joan Manén ha decidit coorganitzar concerts amb diverses entitats musicals catalanes de rellevància que desenvolupen habitualment una temporada estable de concerts. Amb el conveni signat el passat dilluns, l'Associació de Concerts de Reus s'implica en aquest projecte programant en la seva temporada estable alguns dels concerts en coproducció amb l'Associació Joan Manén els quals formaran alhora part del Cicle de concerts “Els teus clàssics”.

Catalunya disposa d'un ric patrimoni musical que molts cops és completament desconegut pel públic i pels intèrprets. Amb aquest projecte d'Els teu clàssics a Catalunya l'Associació Joan Manén i l'Associació de Concerts de Reus volen donar un nou impuls a la difusió de la música d'autors catalans enriquint les seves programacions i fent un pas endavant perquè el públic conegui i gaudeixi plenament de la música del seu país a través d'interpretacions de qualitat.

L'Associació de Concerts de Reus és una de les entitat musicals històriques de Catalunya. El 2021 l'entitat va celebrar els cent anys de vida. Durant la seva trajectoria l'Associació ha dut a terme una programació d'alta qualitat portant a la ciutat alguns dels artistes més rellevants del panorama musical, entre ells Arthur Rubinstein, Montserrat Caballé, Rosa Sabater, Gaspar Cassadó, Antoni Sala, Narciso Yepes, Clara Haskil, Edouard Risler, Wanda Landowska o Francesc Costa.


SEGUEIX-NOS A