L´Associació Joan Manén i Concerts a Sanata acorden coproduir concerts

NOTÍCIES

24-11-2022

L´Associació Joan Manén i Concerts a Sanata acorden coproduir concertsEl passat dimarts 22 de novembre l'Associació Joan Manén i Concerts de Sanata de Llinars del Vallès es van reunir per signar un conveni biennal en el que acorden la programació de concerts del Cicle “Els teus clàssics”.

L'Associació Joan Manén té com a objectiu principal desenvolupar una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical català arreu del territori a través de concerts que inclouen obres d'autors catalans interpretades per músics de qualitat, majoritàriament del país. El cicle de concerts “Els teus clàssics” que l'associació organitza anualment és un dels principals projectes de l'entitat per posar en valor tot aquest patrimoni. Per expandir aquesta tasca l'Associació Joan Manén va decidir des del 2021 coorganitzar concerts amb diverses entitats musicals catalanes de rellevància que desenvolupaven habitualment una temporada estable de concerts. Amb el conveni signat el passat dimarts, Concerts a Sanata s'implica en aquest projecte programant en la seva temporada estable alguns dels concerts en coproducció amb l'Associació Joan Manén els quals formaran alhora part del Cicle de concerts “Els teus clàssics”.

Catalunya disposa d'un ric patrimoni musical que molts cops és completament desconegut pel públic i pels intèrprets. Amb aquest projecte d'Els teu clàssics a Catalunya l'Associació Joan Manén i Concerts a Sanata volen donar un nou impuls a la difusió de la música d'autors catalans enriquint les seves programacions i fent un pas endavant perquè el públic conegui i gaudeixi plenament de la música del seu país a través d'interpretacions de qualitat.

El Cicle de Concerts a Sanata va començar el 1998 amb un doble objectiu: recollir fons per a restaurar l'ermita de Sant Joan de Sanata i oferir concerts de música clàssica en un entorn acollidor i amb una acústica privilegiada. Actualment, la simbiosi continuada en el temps entre els músics i el públic, i el suport de l'Ajuntament i el Teatre Auditori de Llinars del Vallès, i també de la parròquia de Sanata, han fet possible que l'any vinent Concerts a Sanata celebri el seu 25è aniversari.


SEGUEIX-NOS A