Els teus clàssics a Manlleu: l´Associació Joan Manén i Amics de la Música de Manlleu acorden coproduir concerts.

NOTÍCIES

11-10-2022

Els teus clàssics a Manlleu: l´Associació Joan Manén i Amics de la Música de Manlleu acorden coproduir concerts.El passat dimecres 5 d'octubre l'Associació Joan Manén i Amics de la Música de Manlleu es van reunir per signar un conveni biennal en el que acorden la programació de concerts del Cicle “Els teus clàssics” a Manlleu.

L'Associació Joan Manén té com a objectiu principal desenvolupar una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical català arreu del territori a través de concerts que inclouen obres d'autors catalans interpretades per músics de qualitat, majoritàriament del país. El cicle de concerts “Els teus clàssics” que l'associació organitza anualment a Barcelona és un dels principals projectes de l'entitat per posar en valor tot aquest patrimoni. Per expandir aquesta tasca l'Associació Joan Manén ha decidit coorganitzar concerts amb diverses entitats musicals catalanes de rellevància que desenvolupen habitualment una temporada estable de concerts. Amb el conveni signat el passat dimecres, Amics de la Música de Manlleu s'implica en aquest projecte programant en la seva temporada estable alguns dels concerts en coproducció amb l'Associació Joan Manén els quals formaran alhora part del Cicle de concerts “Els teus clàssics”.

Catalunya disposa d'un ric patrimoni musical que molts cops és completament desconegut pel públic i pels intèrprets. Amb aquest projecte d'Els teu clàssics a Catalunya l'Associació Joan Manén i Amics de la Música de Manlleu volen donar un nou impuls a la difusió de la música d'autors catalans enriquint les seves programacions i fent un pas endavant perquè el públic conegui i gaudeixi plenament de la música del seu país a través d'interpretacions de qualitat.

Amics de la Música de Manlleu porta trenta-dos anys organitzant concerts. L'inici de l'entitat va sorgir de la iniciativa d’una colla de professors de l’Escola de Música de Manlleu amb la intenció d’apropar la música clàssica als alumnes. Amics de la Música té la voluntat d'oferir concerts de música clàssica de qualitat a preus assequibles i intentar apropar aquesta música a tota classe de públic.


SEGUEIX-NOS A