#109

Josep Maria Guix
(Reus, 1967- )

Va estudiar Història de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Teoria de la Música i Composició al Conservatori de Badalona, música electrònica a la Fundació Phonos (Barcelona) i informàtica musical a l’IRCAM (París). Ha rebut classes i consell de Benet Casablancas, David Padrós, Joan Guinjoan, José Manuel López López i Jonathan Harvey.

Ha estat guardonat en diverses ocasions: X Premi Internacional de Composició “Ciutat d’Alcoi” (Espanya, 1995), Premio SGAE Jóvenes Compositores (Espanya, 2000), Concurs Innovamusica (Andorra, 2008), Salvatore Martirano Memorial Composition Award (EUA, 2010), I Concurs Internacional “Festa de la Música Coral” (Barcelona, 2015).

La seva tasca docent a Barcelona s’ha centrat en l’IES Joan Coromines, el Conservatori Superior del Liceu, la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Des 2007 fins a 2011, va ser director artístic del Festival “Nous Sons” a L’Auditori (Barcelona). La temporada 2018-19 fou compositor convidat en el Palau de la Música Catalana.

La seva música ha estat enregistrada per Neu Records.VOLS CONÈIXER MILLOR L'ARTISTA?

Web de Josep Maria Guix

Partitures


OBRES INTERPRETADES

Tres Haikus, per a quartet de cordaSEGUEIX-NOS A