#098

Ferran Cruixent
(Barcelona, 1976- )

Ferran Cruixent és un compositor i pianista que viu a prop de Barcelona. Va estudiar Teoria de Piano i Música al Conservatori Superior de Música de Barcelona, acabant els seus estudis el 1999. Al mateix temps, també va estudiar violí, acústica, contrapunt, fuga i cant. Després va estudiar composició contemporània i composició per a pel·lícules i televisió a la "Hochschule für Musik und Theatre München" (Alemanya), finalitzant el 2006 amb un Master Class de composició contemporània.

La seva obra inclou obres per a orquestra, cambra, dansa i arts visuals i les seves obres simfòniques han estat interpretades per més de 40 orquestres diferents a tot el món (Detroit Symphony Orchestra, Bayerisches Staatsorchester, Deutsche Radio Philharmonie Saarbrücken-Kaiserslautern, Deutsche Staatsphilharmonie Rheinland-Pfalz, MDR -Sinfonieorchester Leipzig, Orquestra OBC, Staatskapelle Weimar, Orquestra Simfònica de Beijing, Orquestra Filarmònica Shaanxi, Orquestra Filarmònica de Bogotà, etc.) i amb directors com Leonard Slatkin, Kazushi Ono, Hannu Lintu, Christoph Poppen, Omer Meir Wellber, Karl-Heinz Steffens, Carmen Moral, Antony Hermus, entre molts altres.
Entre les seves obres simfòniques destaquen: "Deus ex machina", "Big Data", "Cyborg", "Virtual", "Solaria", "Binary" i el concert per a percussió i orquestra "Focs d’artifici".

Fou convidat com a jurat de composició al Primer Concurs internacional de composició Voice of China (Beijing, 2013) i ha estat compositor resident del Festival Internacional de Música de Cambra "Sommersprossen".VOLS CONÈIXER MILLOR L'ARTISTA?

Web de Ferran Cruixent

Partitures a Sikorski International Music Publishers


SEGUEIX-NOS A