Retransmisió en streaming del Concert d´inauguració de l´Any Joan Manén al Palau de la Música Catalana

NOTÍCIES

04/02/2021

Retransmisió en streaming del Concert d´inauguració de l´Any Joan Manén al Palau de la Música CatalanaEl dimarts 9 de febrer a les 19.30 h tindrà lloc el Concert inaugural de l’Any Joan Manén a la sala Petit Palau del Palau de la Música. Inaugurem l'Any Joan Manén i celebrem la 10a edició del Cicle de concerts “Els teus clàssics” amb un concert protagonitzat per 10 cantants i 11 pianistes que han participat en les nou edicions anteriors del cicle. Gràcies a ells i al seu ferm compromís en la difusió de la música de compositors catalans el projecte de l’Associació Joan Manén, que aquest any també compleix 10 anys, ha pogut fer-se realitat. Aquest acte inaugural serà una gran festa de la música catalana i suposarà el tret de sortida d'un any ple d'activitats que ens ajudaran a conèixer millor i a posar en valor l'obra de Joan Manén, un dels grans músics catalans internacionals del segle XX.

La Generalitat de Catalunya ha donat entrada a l’Any Joan Manén com a commemoració nacional, per aquest any 2021. Així doncs, el concert inaugural és coorganitzat per l’Associació, juntament amb el Palau de la Música i la Generalitat de Catalunya. S’hi podrà assistir només per rigorosa invitació.

El concert serà emès en streaming pel canal de youtube de l’Associació. L’enllaç per accedir a la retransmissió en viu és el següent: Concert Inaugural en streaming


SEGUEIX-NOS A