L´Associació Joan Manén i l´Associació Musical Pau Casals del Vendrell acorden coproduir concerts

NOTÍCIES

29-11-2022

L´Associació Joan Manén i l´Associació Musical Pau Casals del Vendrell acorden coproduir concertsEl passat divendres 25 de novembre l'Associació Joan Manén i l'Associació Musical Pau Casals del Vendrell es van reunir per signar un conveni biennal en el que acorden la programació de concerts del Cicle “Els teus clàssics”.

L'Associació Joan Manén té com a objectiu principal desenvolupar una tasca de recuperació i difusió del patrimoni musical català arreu del territori a través de concerts que inclouen obres d'autors catalans interpretades per músics de qualitat, majoritàriament del país. El cicle de concerts “Els teus clàssics” que l'associació organitza és un dels principals projectes de l'entitat per posar en valor tot aquest patrimoni.Per expandir aquesta tasca l'Associació Joan Manén va decidir des del 2021 coorganitzar concerts amb diverses entitats musicals catalanes de rellevància que desenvolupaven habitualment una temporada estable de concerts.Amb el conveni signat el passat divndres, l'Associació Musical Pau Casals s'implica en aquest projecte programant en la seva temporada alguns dels concerts en coproducció amb l'Associació Joan Manén els quals formaran alhora part del Cicle “Els teus clàssics”.

Catalunya disposa d'un ric patrimoni musical que molts cops és completament desconegut pel públic i pels intèrprets. Amb aquest projecte d'Els teu clàssics a Catalunya l'Associació Joan Manén i l'Associació Musical Pau Casals volen donar un nou impuls a la difusió de la música d'autors catalans enriquint les seves programacions i fent un pas endavant perquè el públic conegui i gaudeixi plenament de la música del seu país a través d'interpretacions de qualitat.

L’Associació Musical Pau Casals agrupa persones i entitats majoritàriament del Vendrell, vila nadiua del Mestre. Es va constituir l’any 1973 amb la finalitat d’honorar la figura de Casals, tot donant a conèixer la seva obra i els valors que ell va defensar i, al mateix temps, promocionar la música en general, com un dels vehicles d’expressió més universals. Un dels objectius de l'entitat és la sensibilització i la divulgació del patrimoni musical existent i amb la signatura d'aquest conveni l'entitat vol donar un impuls a la difusió del patrimoni català programant obres d'autors del nostre país molts d'ells vinculats a Pau Casals i a la seva època.


SEGUEIX-NOS A