L´Associació Joan Manén guardonada amb el Premi Nacional President Lluís Companys

NOTÍCIES

25-10-2023

L´Associació Joan Manén guardonada amb el Premi Nacional President Lluís CompanysL'Associació Joan Manén ha estat guardonada amb el Premi Nacional President Lluís Companys, en la  seva 28ª edició, juntament amb l'educadora Rosa Vidiella i la doctora en biologia Gemma Marfany. El President de la Generalitat, Pere Aragonès, farà entrega dels guardons en un acte que tindrà lloc el divendres 27 d'octubre a les 19h al Teatre de l'Escola Cavall Bernat de Barcelona.

Les candidatures d'aquests premis, atorgades a persones, associacions i institucions que s'han destacat en la defensa de la llengua i la nació catalana, varen ser presentades i votades per la militància del Casal Jaume Aiguader d'Esquerra Republicana de Sants-Montjuic.

Amb aquest guardó es reconeix la tasca de recerca, recuperació i difusió del patrimoni musical català que realitza l'associació. Un compromís que es va emprendre ja fa més de dotze anys amb una tasca integral molt rigurosa que inclou la recerca musicològica, la programació de concerts, la producció d'enregistraments discogràfics o la difusió dels intèrprets catalans històrics a través del web www.interpretscatalanshistorics.com, entre d'altres activitats.

Ens sentim molt satisfets d'aquesta llarga i fructuosa trajectòria i alhora som molt conscients que aquest camí no hagués estat possible sense l'acompanyament i el suport dels nostres socis i d'entitats que comparteixen objectius comuns, especialment aquelles que actualment coorganitzen concerts arreu de Catalunya amb nosaltres; així com del públic que, en diferents moments i activitats, s'ha apropat a l'associació.  

Aquest premi és doncs extensible a tots aquells que han cregut i han fet créixer l'associació; però especialment als nostres socis, a les entitats coorganitzadores i als redactors de la web que han posat llum a la trajectòria artística  i personal de més de setanta intèrprets.


SEGUEIX-NOS A