Kalina Macuta i Daniel Blanch presenten el programa "Catalans als Estats Units" en quatre concerts a França i Estats Units

NOTÍCIES

09-03-23

Kalina Macuta i Daniel Blanch presenten el programa "Catalans als Estats Units" en quatre concerts a França i Estats UnitsEntre el 13 i el 22 de març la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch realitzaran una gira de quatre concerts organitzada per l'Institut Ramon Llull amb el suport de l'Associació Joan Manén amb un programa titulat "Catalans als Estats Units" que inclou obres de compositors catalans que han estat vinculats a Estats Units com Joan Manén, Marc Migó, Lluís Benejam i Carles Suriñach.

Els concerts tindran lloc a les següents ciutat i sales:

Amphiteatre Richelieu (La Sorbonne) - París

Dilluns 13 de març a les 20 h

Organitza: l’A.P.C.C.P., la Direction des Affaires culturelles de la Faculté des Lettres de Sorbonne Université i l'Insitut Ramon Llull.

The Juilliard School - Nova York

Dissabte 18 de març a les 20.30 h

Organitza: The Juilliard School i l'Institut Ramon Llull.

Raritan Valley Community College - Nova Jersey

Diumenge 19 de març a les 18 h

Organitza: Raritan Valley Community College i l'Institut Ramon Llull.

LeBaron Recital Hall - Montevallo (Alabam)

Dimecres 22 de març a les 19.30 h

Organitza: University of Montevallo, l'Insitut Ramon Llull i l'Associació Joan Manén.

En els concerts que tindran lloc a Nova York i Nova Jersey Kalina Macuta i Daniel Blanch interpretaran el Casals Trio de Marc Migó amb la violoncel·lista Bethany Bobbs. Aquests concerts permetran al duo presentar el seu nou disc "Lluís Benejam: Sonatas for violin and piano" publicat per Columna Música. Alhora també difondran el disc "Catalan Concertinos & Fantasias" que van dedicar a obres simfòniques de Joan Manén i Marc Migó publicat per la discogràfica Toccata Next.


SEGUEIX-NOS A