Jornada Joan Manén per commemorar els 50 anys de la mort del violinista i compositor

NOTÍCIES

15-06-2021

Jornada Joan Manén per commemorar els 50 anys de la mort del violinista i compositorEl dissabte 26 de juny tindrà lloc durant tot el dia (de 9:15 h a les 19:00h) una Jornada Joan Manén a la Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya. Aquest jornada serà una gran oportunitat per conèixer i endinsar-nos en l'amplitud artistic del compositor i violinista, just el dia en que es commemoraran els 50 anys de la seva mort. Durant la jornada, coorganitzada per l'Associació Joan Manén i la Biblioteca de Catalunya hi intervindran musicòlegs, músics i estudiosos d'arreu d'Espanya que donaran llum a un dels artistes catalans més internacionals i reconeguts del segle XX. A la Jornada hi participaran el violinista i professor del Conservatori Adolfo Salazar de Madrid Farid Fasla, el guitarrista Ángel Jesús López, l'escenògraf i dramaturg Ignasi Cristià, la musicòloga i professora del Conservatori Superior de Música de València Nieves Pascual i la musicòloga Montserrat Farràs.

Cada un dels participants serà introduït per altres músics i persones vinculades al tema que s'exposarà. Hi participaran: Samuel Castellanos, Sara Guasteví, Xavier Puig, Daniel Blanch i el guitarrista Raúl Viela que interpretarà en directe la Fantasia-Sonata op. A-22 de Joan Manén.

Finalitzarà la Jornada un taula rodona dedicada a "La recuperació de la música simfònica de compositors catalans", moderada pel periodista i musicòleg Xavier Chavarria, que comptarà amb els directors d'orquestra Xavier Puig i Edmon Colomer i el pianista i president de l'Associació Joan Manén Daniel Blanch.

Podeu conèixer el contingut complert de la Jornada al següent enllaç: http://www.bnc.cat/Visita-ns/Activitats/Jornada-Joan-Manen

És obligatori inscriure's enviant un correu a: bncdifusio@bnc.cat

La Jornada també es podrà seguir de forma telemàtica a través del següent enllaç de la Biblioteca de Catalunya: https://www.youtube.com/user/BibliotecaCatalunya/live


SEGUEIX-NOS A