"Intèrprets catalans històrics", un nou projecte impulsat per l´Associació Joan Manén

NOTÍCIES

16-10-2021

"Intèrprets catalans històrics", un nou projecte impulsat per l´Associació Joan ManénEl dijous 21 d’octubre a les 19:30 h al Petit Palau tindrà lloc el concert-presentació del web Intèprets Catalans Històrics, un important projecte creat i impulsat per l’Associació Joan Manén, dedicat a recuperar la memòria dels intèrprets catalans més importants del passat

En la presentació hi intervindran Daniel Blanch, president de l’Associació i coordinador del projecte, Miquel Pérez, coordinador de la secció de cant i Josep Maria Rebés, secretari de l’Associació i redactor d’IHC. En l’acte que serà presentat per Joan Vives participaran els pianistes Josep Colom, Emili Brugalla i Alan Branch, el violoncel·lista Pau Codina, la violinista Inés Issel i el baríton Jan Antem que ens intepretaran obres de Manén, Sarasate, Albéniz, Cassadó, Mompou i Mozart. Aquest acte compte amb el suport de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica i el Palau de la Música.

L'entrada és lliure però és imprescindible fer una reserva enviant un correu a: comunicacio@joanmanen.cat  Un cop feta la reserva, rebreu l’entrada directament per correu electrònic.

Intèrprets Catalans Històrics ha estat un projecte llarg i intens que l’Associació Joan Manén va iniciar el 2020. Ha estat possible gràcies a un gran nombre de persones i institucions, públiques i privades, que han col·laborat en desenvolupar treballs exhaustius de recerca i abastir-lo de material audiovisual. Cada una de les biografies publicades al web aporta nova llum a la trajectòria artística de l'intèrpret gràcies a una amplia tasca de recerca de cada un dels 35 redactors que hi han participat, prenent sempre com a referència i punt de partida les fonts primàries. L'objectiu d’Intèrprets catalans històrics és crear un portal de referència, el més ampli i rigorós possible, que esdevingui un motor generador d'idees i projectes que permetin incidir en el millor coneixement dels nostres intèrprets del passat.

 


SEGUEIX-NOS A