led

PRESENTACIÓ DE DISC I WEB


Joan Manén · Enregistraments històrics (1914-1954)


Dimarts 27 d´abril a les 20:15 h
Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya


La figura de Joan Manén com a gran violinista de prestigi internacional és força desconeguda per la majoria degut als pocs enregistraments històrics que s’han difós d’ell. L’Associació Joan Manén després d’anys de recerca, ha aconseguit aglutinar un important fons sonor amb gravacions realitzades pel violinista entre 1914 i 1954 que formaran part de “Joan Manén · Enregistraments històrics 1914-1954”, un doble disc produït per l’Associació i publicat per La mà de guido. Aquest enregistrament que contindrà gravacions en estudi de radio, en directe i enregistraments comercialitzats en discs de 78 rpm, ens permetrà conèixer de primera mà les virtutsper les quals fou cèlebre arreu d’Europa i Amèrica.

Durant la presentació l’Associació inaugurarà un nou web dedicat al músic on es podrà consultar una extensa biografia, el catàleg complert de les obres i dels enregistraments que va dur a terme, i informació dels fons del violinista i compositor. Un web en tres idiomes amb informació precisa que permetrà una molt necessària difusió del músic a nivell internacional.

La figura de Joan Manén com a gran violinista de prestigi internacional és força desconeguda per la majoria degut als pocs enregistraments històrics que s’han difós d’ell. L’Associació Joan Manén després d’anys de recerca, ha aconseguit aglutinar un important fons sonor amb gravacions realitzades pel violinista entre 1914 i 1954 que formaran part de “Joan Manén · Enregistraments històrics 1914-1954”, un doble disc produït per l’Associació i publicat per La mà de guido. Aquest enregistrament que contindrà gravacions en estudi de radio, en directe i enregistraments comercialitzats en discs de 78 rpm, ens permetrà conèixer de primera mà les virtuts per les quals fou cèlebre arreu d’Europa i Amèrica. 

Durant la presentació l’Associació inaugurarà un nou web dedicat al músic on es podrà consultar una extensa biografia, el catàleg complert de les obres i dels enregistraments que va dur a terme, i informació dels fons del violinista i compositor. Un web en tres idiomes amb informació precisa que permetrà una molt necessària difusió del músic a nivell internacional. PROGRAMA


 VENDA D'ENTRADES

Entrada lliure amb reserva prèvia

Descarrega´t el programa
ANY JOAN MANÉN i ELS TEUS CLÀSSICS
10è cicle de concerts
SEGUEIX-NOS A