led

CONCERT-PRESENTACIÓ DEL NOU WEB


Intèrprets històrics catalans


Dijous 21 d´octubre a les 19:30 h
Petit Palau (Palau de la Música)


Josep Colom, piano | Pau Codina, violoncel | Inés Issel Burzinska, violí | Jan Antem, baríton

L’Associació Joan Manén presenta “Intèrprets històrics catalans” (IHC), un nou web dedicat a recuperar la memòria dels intèrprets històrics catalans més importants. L’origen de l’Associació fou la reivindicació d’un dels violinistes catalans de major prestigi internacional del segle XX. A partir d’aquest fet, l’entitat prengué consciència de la necessitat que hi havia al país de desenvolupar un projecte global de recuperació de la memòria dels grans intèrprets catalans del passat, un espai de coneixement i referència de la nostra història interpretativa de la qual en són hereus els intèrprets actuals.

El web s’inaugura amb la presentació de setanta intèrprets - violinistes, violoncel·listes, pianistes i cantants-. Per a la seva realització s’ha comptat amb la col·laboració de més de trenta-cinc redactors especialistes en la matèria així com el suport de nombrosos arxius i biblioteques tan públics com privats.

L’Associació Joan Manén presenta “Intèrprets històrics catalans” (IHC), un nou web dedicat a recuperar 

la memòria dels intèrprets històrics catalans més importants. L’origen de l’Associació fou la reivindicació d’un dels violinistes catalans de major prestigi internacional del segle XX. A partir d’aquest fet, l’entitat prengué consciència de la necessitat que hi havia al país de desenvolupar 

un projecte global de recuperació de la memòria dels grans intèrprets catalans del passat, un espai de coneixement i referència de la nostra història interpretativa de la qual en són hereus els intèrprets actuals. 

El web s’inaugura amb la presentació de setanta intèrprets - violinistes, violoncel·listes, pianistes i cantants-. Per a la seva realització s’ha comptat amb la col·laboració de més de trenta-cinc redactors especialistes en la matèria així com el suport de nombrosos arxius i biblioteques tan públics com privats. PROGRAMA

A determinar

Josep Colom, piano

Pau Codina, violoncel

Inés Issel Burzinska, violí

Jan Antem, barítonVENDA D'ENTRADES

Entrada lliure amb reserva prèvia

Descarrega´t el programa
ANY JOAN MANÉN i ELS TEUS CLÀSSICS
10è cicle de concerts
SEGUEIX-NOS A