Joan Manén

Presentació

presentacio

L’Associació Joan Manén és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la recuperació i difusió del patrimoni musical català.

Actualment l'Associació és una institució de referència en el seu àmbit i desenvolupa un treball sistemàtic d'investigació, ordenació i projecció de la música d'autors catalans del passat i del present a nivell nacional i internacional.

L'entitat creu en la implicació de la societat catalana per desenvolupar un projecte cultural comú, basat en la recerca i difusió de la música del nostre país. La suma de voluntats, a través de la figura del soci, permet una presa de consciència col·lectiva del valor del patrimoni musical que tenim i que en molts casos ha estat ignorat o, fins i tot, se'ns ha ocultat.

La figura del compositor i violinista Joan Manén, un dels músics catalans més rellevants del segle XX i que no fou valorat ni reconegut després de la seva mort, és l'emblema i la força motriu per desenvolupar aquest projecte de difusió de compositors catalans de qualitat que mereixen ser coneguts, interpretats i consolidats en les programacions de concerts.

Contacte Contacte

Youtube Youtube
Facebook Facebook
Blog Blog